Recept på krabbelurer

Portioner
-
${portions}
+
Ingredienser
Vetemjöl
${removeLeads(showMeal.toFixed(2))} dl
Mjölk
${removeLeads(showMilk)} dl
Ägg
${showEggs} st
bakpulver
${removeLeads(showBaking.toFixed(2))} tsk
Socker
${removeLeads(showSugar.toFixed(2))} msk
Vaniljsocker
${removeLeads(showVanilla.toFixed(2))} msk

Så här gör du:

  • Vispa socker och ägg tills det blir fluffigt
  • Tillsätt mjölk och mjöl, vaniljsocker och bakpulver och vispa till en jämn smet
  • Smält smör i en stekpanna eller plättlägg
  • Klicka ner krabbelursmeten och grädda i omgångar, ca 3-4 minuter per sida
  • Lägg strösockret på ett fat och vänd krabbelurerna i sockret och låt dom svalna, eller servera dom varma